The end


Ergens de kriebels van krijgen, kent U dat?


Krioelende insecten, of alleen al de gedachte eraan? Wij krijgen de kriebels bij het naderen van eind augustus. De bloemen, de reactie van het publiek en de prijsuitreiking versterken dat gevoel nog eens extra. Maar voor het zover is wordt er druk gewerkt aan de praalwagens. Als mieren op een hoop zijn er dan aan het eind van augustus honderden enthousiastelingen druk in de weer om alles in gereedheid te brengen. Halsbrekende toeren worden uitgehaald om de bloemen in de juiste kleur op de juiste plaats te plakken, om er vervolgens in een bonte stoet mee door de straten van Winterswijk te trekken.


Dit bij elkaar genomen heeft geresulteerd in het ontwerp: The end (Engels voor: het einde, fonetisch vertaling: de mier). In ons ontwerp vind u 25 mieren uitgevoerd in karikatuur. Misschien wel de mens geworden mier, die zich aan het eind van augustus krioelend, op en om de wagen, in de meest onmogelijke posities manoeuvreert en er mee door de straten van Winterswijk zal massen en mieren.


Om een lang verhaal kort te maken, wij mogen dit jaar zorgen voor het eind van het corso, aan het eind van augustus en hopen samen met U de kriebels weer te krijgen in het ontwerp:

The end


Met “The End” hebben we een eerste prijs behaald met 107,8 punten. Dit puntenaantal is tevens goed voor onze 7d ereprijs op rij. Naast de juryprijs hebben we ook de eerste publieksprijs bemachtigd.