Puntjes

Omdat het zondag mooi weer zou worden, en op de planning stond dat de wagen buiten de corsohal in de zon werd gezet, hebben we afgelopen zaterdag met man en macht gewerkt om het (bijna) laatste papier op de wagen te krijgen. Op sommige delen werden 3 lagen na elkaar geplakt, terwijl we normaal wachten met het aanbrengen van een nieuwe laag papier tot de laag ervoor goed droog is.

Gisteren hebben we 's middags en een deel van de avond lekker buiten aan de wagen gewerkt. Ook vandaag stond de wagen het grootste deel van de dag buiten. Het papier is nu dan ook goed aangedroogd.

De hydroliek is aangesloten, op een klein deel na zijn we klaar met het plakken van papier en vanavond is een begin gemaakt met het inschilderen van de wagen.


Ook de Coters waren afgelopen weekend druk met het afvormen van de muizen en het plakken van het laatste papier. Zij hebben vandaag bijna de hele wagen ingeschilderd.


Morgenochtend is er een groep op ons dahliaveld aan het plukken en in de hal worden de puntjes op de i gezet bij de wagens. Morgenmiddag begint het konten en kan het verwerken van de dahlia's van start gaan.